IKLAN

Friday, 17 July 2015

RaYa AidiLfiTri 2015


Tahun nie 17 Julai 2015 ( Jumaat ) kami beraya di Bangi yer : )



Ahmadenijad dah sekolah darjah 1 tahun nie, A'shadieeyah pula baru masuk 4 tahun pada 30 Jun 2015. Adik sayang abang Denijad : )


Kenangan anak-anak bersama ayah dan sepupu kepada Ahmadenijad dan A'shadieeyah.


A'shadieeyah bersama Zaraa dan Aqil ( sepupu ). Kebetulan pula kasut A'shadieeyah dan Zaraa sama warna merah pula untuk raya tahun nie. Baju pula ditaja oleh Mama Teh. Terima kasih Mam Teh bagi baju pada A'shadieeyah dan Zaraa : )


Gaya memang lebih laa si A'shadieeyah nie hihiii...




Wednesday, 17 June 2015

Bertemu di Kedai... ToM Yam




Bertarikh 17 Jun 2015 (Rabu), berjumpa dengan adik yang sedang berkursus di sini. Tak boleh nak gi jalan-jalan sama sebab siangnya dia ada kursus. Jadi jumpa laa malamnya, kita makan-makan yer hihiii


Bertemu adik yang berkursus di Kuala Lumpur.

Kedai 'Ku Faridah Tomyam' di Ampang menjadi pilihan kami malam nie dan tempat bertemu adik saya yang berkursus di Kuala Lumpur.

A'shadieeyah disebalik air yang dipesan.

Mee Tom yam, menu yang adik saya pesan.

Nasi goreng

Kuew tiew goreng yang sentiasa menjadi pilihan Ahmadenjad.

A'shadieeyah yang suka sangat kentang goreng dicicah dengan sos dan mayonis. Gambar sebelah kanan tu makanan yang suami pesan.






Friday, 12 June 2015

RaSa UtaRa


12 Jun 2015 ( Jumaat )
Restoran Rasa Utara, Times Square

Hari nie kami menjamu selera di sini setelah check out dari tempat penginapan di sini. Pertama kali makan di sini, suasana memang menarik apabila kaki melangkah ke sini. Jom cuci mata tengok gambar yer : )

Macam-macam menu disediakan di sini, pilih jer mana suka yer.

Adik Ashadieeyah yang manja gituu: )

Gambar pemimpin pujaan hatiku Tun Dr Mahathir Mohamad menghiasa dinding restoran.

Sedapnya air niee : )


Set nasi pilihan saya berlaukkan ayam masak lomak cili api.

Ikan tenggiri masak lemak cili api.

Ayam masak lemak cili api.

Terung berlada : )

Gaya mesti lebih nie haha, bukan main lagi dia yer : )

Hari nie kami dah check out dari tempat penginapan di Berjaya Time Square. Paginya sempat laa membeli-belah di sini setelah beberapa hari tinggal di sini tapi dok dalam bilik sebab badan masih lemah kerana baru baik dari demam.