IKLAN

Sunday, 20 April 2014

KeNapa NeW YoRK ????



OOooo… Kenapa Tok Piah dan New York, entah laaa tak tanya lak dengan tauke kedai nie kenapa. Kedai nie ialah ' My Rice Restaurant' yang terletak di Seksyen 8, Bandar Baru Bangi, Selangor. Hujan membasahi Bandar Baru Bangi, terasa sejuk udara yang segar selepas disirami air hujan. Setelah membeli barang elektrik di kedai yang berhampiran dengan restoran nie, kami pun singgah laa menjamu selera tengah hari di sini. Ini pertama kali kami singgah di sini, memang berbaloi dan makanannyer pun sedap : )


20 April 2014
'MY RICE RESTAURANT'



Memilih menu dan sibuk jer nak menulis si abang tu hihiii



Air kami dah sampai diorder, air tembikai dan teh o ais. Sedapnyer air ais, pembasah tekak yang kehausan hihiii



Kuew tiaw goreng kepunyaan Ahmadenijad dan A'shadieeyah.




Nasi Arab daging nie ummi punyer, abah lak pesan nasi arab ayam. Makanan kat sini memang sedap dan harga pun berpatutan : )


Selamat menjamu selera di restoran nie : )








No comments: