IKLAN

Wednesday, 11 July 2012

HaRi LaHiR Ke 4 - AhMaDeNiJaD AL-HaRiTs

Ahmadenijad tika usia memasuki 4 tahun pada 10 Julai 2012.

Hari lahir Ahmadenijad pada 10 Julai 2012 iaitu pada hari Selasa. Tapi kami beli kek pada malam 9 Julai 2012 sebab kek tu nak di bawa ke tempat belajar Ahmadenijad keesokkannya. Sambutan hari lahirnya hanya diadakan di sekolah Ahmadenijad sahaja. Ummi belikan kek hari lahir, kek gulung dan makanan-makanan lain yang telah dibungkus untuk setiap murid di PASTI menerimanya. Hampir setiap tahun, kami tidak laa menyambut hari lahir anak-anak secara besar-besaran, ala kadar jer : )

Kek untuk dilihat jer dan bergambar pada malam 9 Julai 2012...hahaaa
Sebabnya nak bawa kek nie ke sekolah Ahmadenijad.


Aksi A'shadieeyah bersama abangnya... tika nie umurnya sudah 12 bulan 9 hari dan masih belum pandai berjalan lagi : )


Ahmadenijad dan A'shadieeyah naik basikal yang di beli oleh abah sebagai hadiah untuk Ahmadenijad. Hadiah nie dah beli awal iaitu pada 27 Mei 2012 lagi...hehehee

Abah kata 'nie hadiah untuk Ahmadenijad dan A'shadieeyah'. Abah beli awal barang-barang nie...hahaaa. Ini bukan hadiah, ini barang keperluan Ahmadenijad dan A'shadieeyah....haahaaahaaa. Tapi seronok jer Ahmadenijad ; )


Memandangkan ummi tak masak, jadi ummi belanja abah dan anak-anak ummi makan  Pizza di Warta Bangi pada 11 Julai 2012 ( Rabu ), kebetulan pulak semalamnya (10 Julai 2012) hari lahir Ahmadenijad. Semuanya tidak dirancang pun, hanya kebetulan : )


Gaya abah dan Ahmadenijad menikmati makanan masing-masing. Tengok laaa gaya Ahmadenijad yang menikmati spagetti...errmmm bestnyer spagetti nie.


 Apa laaa yang abah dan Ahmadenijad sibuk sangat dengan telefon tuuu...heheeheee

Makanan untuk Ahmadenijad iaitu secawan air dan sepinggan spagetti ialah percuma untuk kanak-kanak dengan pembelian pizza di sini (ada ketetapan harga pembelian untuk mendapatkan makanan percuma ini). Ahmadenijad kata spagetti nie sedap. Kesian gambar A'shadieeyah tak der pulak. A'shadieeyah duduk bersebelan dengan ummi.


No comments: