IKLAN

Wednesday, 29 May 2013

ChaDStoNe ShoPPiNg CeNtRe - MeLBourNe ( Part 3 )



NeGaRa KanGGaRu … toing … toinggg ( Part 3 ) - Musim Sejuk
29 Mei 2013 ( Rabu )

Selesai kami berkunjung ke Warrook Farm, kami pun di bawa pula ke tempat membeli-belah terkenal di bandar Melbourne. Perjalanan ke Chatstone Shopping Centre terasa lama pulak sebab perut lapar agaknyer. Mengikut rancangan kami makan tengah hari di Warrook Farm, tapi disebabkan perasaan was-was segelintir ahli rombongan kami nie tentang penyembelihan kat situ, maka makan tengah hari nie kena kami tanggung sendiri pulak. Kalau tak, kan dapat makan free…heheheee
Yer laa kan semasa di ladang tu, di atas meja kami dihidangkan dengan air yang kita tak boleh minum, mesti laa rasa was-was. Lagi bagus tak perlu makan kat sana.
 
 
Laluan yang berhampiran dengan hentian bas di pintu masuk Komplek membeli-belah Chadstone.



Daun-daun berguguran dan kering, teringat lak cerita Hindustan berjudul 'Mohabbatein'...
 


 
Daun yang kekuningan dan berguguran di bumi di kala musim sejuk menjelma.

Tiba jer kat sana, kami terus mencari kedai makan. Lepas tu singgah kat kedai yang jual minyak wangi. Harga minyak wangi untuk musim sejuk memang murah. Kebanyakkan minyak wangi yang dibeli berharga di bawah AUD 20.

Layan jer gambar-gambar kami di Chadstone Shopping Centre : )










A'shadieeyah tersengeh jer … : )







Ahmadenijad berhampiran dengan pos. 



Ahmadenijad Al-Harits berada di luar Chadstone Shopping Centre.



Duit…duittt…duittttt
 
 

Ini jer laaa barang yang dibeli di sana, murah jer : )
 




No comments: