IKLAN

Thursday, 5 November 2009

MaLaM MuZiKal & MiNggU PePeRiKsAAn


MaLaM MuZiKaL

Begitu bersemangat lagi nak tengok konsert 'Malam Muzikal', maka kami pun bertolak awal dari umah, tapi sayangnyer laa sampai-sampai jer kat Auditorium TAZA jer dah penuh...huhuuhuu..kena dok kat area tangga laa kami..tapi seat 1st class..heheee dok kat depan sekali sampai pandangan kami dilindungi oleh pentas..heheee.. sehinggakan terpaksa memanjang-manjangkan leher macam angsa... nak tengok orang kat atas pentas tuu...kuii..kuii kesian kami dok kat tanggaaa niee

Malam Muzikal diadakan pada 28 Oktober 2009 (Rabu) di Auditorium Tun Haji Ahmad Zaidi Adruce (TAZA). Pada malam persembahan muzikal, tetamu terhormat yang hadir ialah Timbalan Menteri Sarawak iaitu YB Dato' Alfred Jabu Ak. Numpang.


Timbalan Menteri Sarawak iaitu YB Dato' Alfred Jabu Ak. Numpang.

Persembahan tarian pada malam nie memang hebat dan sangat berbakat. Nyanyian pada malam tersebut juga sangat bertenaga dan bersemangat. Memang hebat bakal-bakal bakal guru-guru dari PPISMP & PISMP.

Salji berwarna-warni..heheee

Macam-macam aksi kami bergambar bersama cikgu Mano dihadapan TAZA.

Pada 3 November 2009 sehingga 5 November 2009 merupakan hari peperiksaan. Hanya 3 paper untuk ujian pada ketiga-tiga hari tersebut. Bilik ujian di A11, dengan pelajar sejumlah 19 orang untuk Group PJ sahaja dan juga group-group yang lain.