IKLAN

Tuesday, 29 November 2011

Majlis Perkahwinan Di Putrajaya

 A'shadieeyah Hafthah sungguh ceria dan tak meragam ketika di bawa ke majlis perkahwinan.

Seronok menghadiri majlis perkahwinan anak kepada rakan saya di Putrajaya. Perjalanan untuk ke destinasi kami di Putrajaya tidak laa susah, sebab dah ada peta untuk ke majlis tersebut. Tika ini A'shadieeyah Hafthah berusia 4 bulan 27 hari pada 27 November 2011. Sudah semakin membesar anak ummi, tapi belum pandai merangkak lagi.

 Versi gambar hitam putih : )


Gambar Ahmadenijad di atas tuuu macam kerunsingan jer heheee... Pemandangan di luar dan di dalam dewan untuk majlis perkahwinan Diana & Radzy. Semoga pasangan pengantin bahagia hingga ke anak cucu : )

Sememangnya majlis perkahwinan yang kami hadiri cukup meriah dan cukup menarik. Selesai menjamu selera dengan hidangan yang enak serta cukup menyelerakan, Alhamdulillah. Kami pun berjalan-jalan di luar bangunan untuk menikmati udara petang serta ingin bergambar di sekitar kawasan ini. Kami bergambar di hadapan Istana Kehakiman. Cukup cantik seni bina bangunan Istana Kehakiman nie. Semasa kami bergambar, keadaan cuaca mendung dan angin yang bertiup semakin kuat. Tiada lagi istilah angin sepoi-sepoi bahasa hahaha...

Pemandangan sekitar Istana Kehakiman, Putrajaya.

Tiba-tiba hujan turun dengan mengejut dan kami pun apa lagi, kaki melangkah laju dan akhirnya kami berlari pecut 100 meter .. heheee. Sememangnya hujan yang turun cukup lebat. Kami pun pulang, dan sebelum pulang kami sempat singgah sebentar di Mydin, Putrajaya.No comments: