IKLAN

Tuesday, 1 October 2013

MaKan di 'The GrATo' BaNgi

Malam nie ( Selasa, 1 Oktober 2013 ),  tak masak dan cadangnyer nak 'Jalan-jalan Cari Makan'. Suami cadangkan kami makan di kedai 'The Grato' (Italian & Western Food).

Jumlah harga untuk makanan kami sekeluarga pun sangat berbaloi-baloi. Kami memesan 3 jenis makanan dan 4 jenis air ( 3 daripadanya air jus buah ) harganya tidak pun mencecah ke RM 40.00. Makanan pun sedap dan kami akan datang makan di sini lagi untuk masa yang akan datang : )
Ini makanan saya, tak ingat namanya...heheee
Dagingnya ialah kambing dan rasanya sangat sedap, kuah dalam mangkuk kecil merah tu memang sangat lazat dan dimakan bersama mee tu. Air yang dipesan lak air jus oren... sedap jugak
Ini pula gambar Ahmadenijad dan makanannya, rasa mee nie tak la pedas sangat dan sesuai untuk anak-anak saya. Air yang Ahmadenijad pesan lak air jus lobak merah. Makananku yang lazat ini, kelihatan Ahmadenijad yang sedang baca doa makan. Ummi Ahmadenijad lak sibuk ambik gambar...ishh..ishhh...isshhKelihatan makanan Abah Ahmadenijad dan air jus buah epal. Air teh o tu pulak kepunyaan anak dara ummi nie laaa siapa lagi A'shadieeyah la yer...heheheeMuka Ahmadenijad dicelah-celah air yang dipesan..hehheheee


Kesimpulannya, makanan di sini memang sedap dan harga memang sangat berbaloi-baloiii. JOM kita serbu lagi ke sini. Lokasi restoran nie di Seksyen 3 Tambahan, Bandar Baru Bangi. No comments: