IKLAN

Sunday, 12 April 2015

Ayam Pakcik Jack


Jalan-Jalan kat Giants di Saujana Impian, nak membeli barang-barang keperluan dapur dan rumah. Penat jalan-jalan kami pun singgah makan kat Uncle Jack Fried Chicken ~ 12 April 2015 (Ahad). Pertama kali makan kat sini, boleh tahan jugak laa. Anak-anak suka makan ayam kat sini. Harga pun murah dan berpatutan.

Inilah set  makanan kat sini yang menjadi pilihan kami. 

Ahmadenijad berselera jer dia makan nasi dan ayam nie : )

A'shadieeyah minum air MILO kotak, dia nie tak suka air bikarbonat. A'sha akan sebut air masam untuk air bikarbonat dan dia memang tak suka sangat air tu.







No comments: