IKLAN

Tuesday, 28 July 2009

SiApA BoTaK Nie?

RaMbUt AhMaDeNiJaD...

Gambar ketika Ahmadenijad berusia 10 bulan 22 hari pada 1 jun 2009

Sebelum Ahmadenijad mengguntingkan rambutnya yang ikal mayang nie...


Pada pagi 26 Julai 2009, bawa Ahmadenijad ke kedai rambut untuk potong rambut dia yang dah panjang. Memang laaa sayang rasanya nak potong rambut dia yang ikal mayang tuuu... tapi terpaksa juga laaa.



Tengok laaa muka Ahmadenijad nie...masam jer muka nyer.


Semasa digunting rambutnya, Ahmadenijad tak menangis pun dan tidak juga senyum. Agaknya kenapa laaa rambutku dipotong sebegini pendek...


Tengok lah muka dia masam jer...kesian rambut dia kena gunting pendek.



Selepas guntig rambut, keadaan Ahmadenijad semakin ceria di rumah berbanding semasa diguntingkan rambutnya tadi.


Selepas digunting memang berbeza laa muka Ahmadenijad nie. Bila sampai rumah, makcik Ahmadenijad pun tanya laa kat Ahmadenijad " mana rambut Niejad", dia pun pegang-pegang kepala sambil menepuk-nepuk kepalanya sambil tersenyum riang dan pelik juga kot sebab dah tak der rambut.

Gembira jer Ahmadenijad...


Seronok Ahmadenijad bermain dengan menggayakan rambut barunya tu...


Ahmadenijad dah tidoooo...

Penat bermain Ahmadenijad pun baring-baring dan ummi pun gosok-gosok & urut-urut belakang Ahmadenijad. Tengok-tengok dia dah tertidur...Semasa saya nak balik ke Kuching tak sempat tengok dia bermain-main, sebab dia baru jer tido. Tunggu cuti sekolah pada 22 Ogos 2009 nanti ummi akan balik semula ke bangi dan jumpa dengan Ahmadenijad.

5 comments:

Helmiyani said...

alalaa.. kena botak plak.. tapi menten encem. ada rambut encem, botak pun encem!

Nurhayati said...

alalala walaupun botak tetap comel tau..

Helmiyani said...

salam miesha, ps ni kalau yg donload internet trial je, pastu kena crack password dia.. klu nk senang beli je kat kedai murah2.. :)

shamsida said...

salam miesha..tq lawati blog kak sham..comelnya..anak miesha ke yg dah dibotakkan kepala itu..salam perkenalan...

Faridrashidi.Com said...

Assalamualaikum,

Salah sejahtera empunya blog. Moga segalanya berjalan lancar.

Botak pun comel apa :)

Jikalau kelapangan jemputlah ke blog saya bertukar idea dan pendapat Insya'Allah.

http://www.faridrashidi.com